Hoofdsponsor

LHW-groep Munstergeleen


Sinds vele jaren is de LHW-groep Munstergeleen Hoofdsponsor (met een hoofdletter) van onze vereniging.

LHW 's dienstverlening is gebaseerd op een sterke persoonlijke benadering en gericht op het opbouwen en onderhouden van een langdurige adviesrelatie met u als klant.  Vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit van de teamleden behoren tot de kernwaarden van deze dienstverlening.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een team van vijf deskundige en enthousiaste medewerksters die al jarenlang binnen ons kantoor in een collegiale sfeer samenwerken, en  waar inzet en flexibiliteit net zo belangrijk is als plezier hebben in het werk.

Wijzigingen in wet- en regelgeving worden op de voet gevolgd door adequate bijscholing, zodat wij u kunnen helpen om bewuste keuzes te maken.

Welkom bij De LHW Groep! Ons team van vakmensen staat altijd direct voor u klaar.
 

Hoofdsponsor en Edelzanger; waar zit de overeenkomst? 

LHW Groep is een begrip in Munstergeleen. Wij zijn als vereniging bijzonder trots op het feit dat LHW Groep ons financieel ondersteunt.  In onze gemeenschap is dit een mooi voorbeeld van participatie tussen het bedrijfsleven en vereniging cq de lokale bevolking.  

 

De Edelzanger Munstergeleen heeft al haar bankzaken ondergebracht bij de Regiobank bij de LHW-Groep. 

U heeft interesse om mede hoofdsponsor te worden? Laat het ons weten. Met een relatief klein bedrag zoeken wij met U de samenwerking. Wij kunnen samen uw naambekendheid cq marktaandeel vergroten. Heeft uw interesse in andere vormen van marketing?  Doelgroep / betrokkenheid met de buurt of goodwill investering / b2b, of displays  Neem even contact met ons op. Wij komen graag bij uw langs.